Avís Legal

Barcelona Best Friend Real Estate SL, proveït amb NIF / CIF B67004606, adreça Dr. August Pi i Sunyer, 3, local 1 08034 Barcelona, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la pàgina d'Internet de https://barcelonabestfriend.com

Amb els límits establerts a la llei, Barcelona Best Friend Real Estate SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet.

Els continguts i informació no vinculen a Barcelona Best Friend Real Estate SL ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d'Internet de https://barcelonabestfriend.com pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Barcelona Best Friend Real Estate SL no pot controlar. Per tant, Barcelona Best Friend Real Estate SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Barcelona Best Friend Real Estate SL o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Barcelona Best Friend Real Estate SL.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Barcelona Best Friend Real Estate SL ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Barcelona Best Friend Real Estate SL per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc Web.

Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant correu electrònic a marc@barcelonabestfriend.com o a l'adreça Dr. August Pi i Sunyer, 3, local 1 08034 Barcelona.